Iratkozzon fel az MFS Hírlevelélre! »

Rólunk

MFS: A minőségi faipari szerszámok forgalmazója

Az MFS Szerszámkereskedő Kft., mint az ANEST Csoport tagja, a hazai vállalkozásokat látja el minőségi faipari szerszámokkal. A holding többi tagjához hasonlóan (gépkereskedelem, szervíz, alkatrészellátás, oktatás, tanácsadás) az MFS-nél is egyesítjük a hosszú évek tapasztalatát az ésszerű fejlesztésekkel.

Jelenlegi honlapunk célja, hogy a modern webes követelményeknek megfelelve rendszerezze árukínálatunkat, majd könnyedén, webshopunkba átjutva meg is rendelhesse a hiányzó szerszámokat, alkatrészeket.

 

Figyelje akcióinkat, melyről hírlevelünkben is értesíteni fogjuk Önt! Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, adatait bizalmasan, adatvédelmi elveinknek megfelelően kezeljük.

A felsőmaró, ajtó-ablakgyártó, különböző vágó, daraboló szerszámaink a legkiválóbb, válogatott alapanyagokból készülnek, gyártásuknál a legfejlettebb robottechnikát alkalmazva. Így tudják ötvözni a legmagasabb hatásfokot, pontosságot és a legtisztább megmunkálást a hosszú élettartam mellett.

 

Csiszolástechnikában svéd alapanyagokból készítettjük termékeinket, ragasztástechnikában a francia és angol alapanyagokat ajánljuk. Szorítástechnikában PIHER termékeket forgalmazunk. 

 

 

 

 

Forgalmazott márkák

Kézi szerszámgépeink között "csak" az ipari felhasználásban alkalmazott és bizonyított gépeket találják:

 

 

Eredményes böngészést és vásárlást kívánunk! Ha tapasztalt kollégáink bármiben segíthetnek Önnek, kérjük keressen bennünket, bizalommal!

Hívjon
06 1 - 780-0699
Írja meg
Hírlevél feliratkozás
Főoldal Akciók Termékek Szolgáltatások Videók Hírek Munkatársak Viszonteladók Rólunk Kapcsolat

Copyright © MFS | adatvédelmi elveink